image

Betrouwbare Transcriptie

Wij garanderen een hoge kwaliteit, een vaste prijs per karakter en bescherming van persoonsgegevens.

image

Constante Kwaliteit

Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring als medisch secretaresse en wij hebben kennis van een zeer grote verscheidenheid aan specialismen. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit garanderen.

image

Flexibiliteit

Onze medewerkers kunnen 24/7 beschikken over een werkplek, dit zorgt voor een grote flexibiliteit. U beslist zelf wanneer en hoe vaak u gebruik wilt maken van onze transcriptieservice.

image

Geen achterstanden meer!

Noto Services is uw partner als het gaat om wegwerken van achterstanden in medische correspondentie.

Flexibiliteit

24/7

Alle medewerkers van Noto Services kunnen 24/7 beschikken over een werkplek. Dit zorgt voor een grote flexibiliteit. Hierdoor kan onze transcriptieservice uw achterstanden snel en efficiënt wegwerken.

Piekverwerking

Noto Services kan heel goed van dienst zijn bij ziekte, vakantie en werkpieken. Grote hoeveelheden werken wij snel en goed weg.

Vaste oplevertijd

Wij spreken een vaste oplevertijd af met u zodat u daar in uw planning rekening mee kunt houden.

Spoedopdrachten

Daarnaast is het altijd mogelijk om een spoedopdracht te laten uitwerken. Zelfs per direct uittypen is een optie, zodat u de brief binnen 1 à 2 uur retour hebt.

Huisstijl

Wij werken de dictaten uit in uw eigen huisstijl waardoor de brieven altijd in het juiste lettertype en in de door u gewenste lay-out opgemaakt zijn. De brieven kunnen zo in het eigen systeem overgezet worden.

Op locatie

Wilt u liever een ervaren typiste van Noto Services die bij u in huis de achterstanden wegwerkt? Informeer naar de mogelijkheden.

Logon