image

Betrouwbare Transcriptie

Wij garanderen een hoge kwaliteit, een vaste prijs per karakter en bescherming van persoonsgegevens.

image

Constante Kwaliteit

Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring als medisch secretaresse en wij hebben kennis van een zeer grote verscheidenheid aan specialismen. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit garanderen.

image

Flexibiliteit

Onze medewerkers kunnen 24/7 beschikken over een werkplek, dit zorgt voor een grote flexibiliteit. U beslist zelf wanneer en hoe vaak u gebruik wilt maken van onze transcriptieservice.

image

Geen achterstanden meer!

Noto Services is uw partner als het gaat om wegwerken van achterstanden in medische correspondentie.

Kostenbesparing

Geen abonnement, alleen verbruikskosten

Wij berekenen voor onze transcriptieservice een prijs per getypte karakter. Als u niets aanlevert, krijgt u ook geen factuur.

Onze dienstverlening wordt alleen ingezet wanneer dat nodig is. Als er een achterstand moet worden weggewerkt, of er is iemand tijdelijk ziek of met verlof, dan stuurt u ons het werk toe en is het niet nodig hiervoor iemand extra in dienst te nemen. De inzet van uitzendkrachten is duurder en kost u meer tijd.

Werving en selectie

Werving en selectie van nieuwe medewerkers is tijdrovend en kost veel geld. Door Noto Services in te zetten bespaart u tijd en geld.

Inwerktijd

U bespaart inwerktijd van nieuwe medewerkers omdat Noto Services alleen met ervaren typistes werkt. Uiteraard zorgen wij zelf voor het inwerken en opleiden van onze medewerkers.

Werkplek en licentie spraakherkenning

Er hoeft geen (nieuwe) werkplek ingericht te worden!

Efficiëntieverbetering

Noto Services verdeelt het werk over meerdere typistes, waardoor de achterstanden snel zijn weggewerkt.

Outsourcing

Naast het gebruik van onze transcriptieservice als tijdelijke dienstverlening, is ook het volledig outsourcen van uw typekamer een optie.
Een aantal ziekenhuizen heeft op basis van de resultaten en ervaringen besloten een vertrekkende secretaresse niet meer te vervangen en de werkzaamheden volledig door Noto Services te laten verrichten. Qua prijs zijn er meerdere mogelijkheden.

Logon