• info@notoservices.nl
  • 026 844 8742
  • 026 844 8742
 

Noto Summary webportal

Wij werken met de nieuwste technologieën
Het uploaden van geluid en downloaden van transcripties gaat via een beveiligde website Noto Summary waarop precies te volgen is wie, wat, wanneer heeft verstuurd en heeft verwerkt
Elk bestand kan worden voorzien van een referentie of opmerking

 

Gecodeerd dataverkeer

Het dataverkeer over het netwerk wordt gecodeerd met SSL encryptiesoftware, die alleen te lezen is met een voor elke gebruiker unieke codesleutel. Dit zorgt voor optimale bescherming van persoonsgegevens. Audioreferenties zijn zelfs niet zichtbaar voor de typistes. Vraag ons gerust om gedetailleerde beveiligingsbeschrijvingen en procedures.

 

Privacy

Ons privacybeleid voldoet aan de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het medisch beroepsgeheim. Alle medewerkers van Noto Services zijn in loondienst, hebben jarenlang in een ziekenhuis gewerkt, tekenen een geheimhoudingsverklaring en een verklaring voor gebruik van beveiligingstechnieken. Audioopnames en transcripties worden na akkoord vernietigd.

 

Verschillende opname-compressies mogelijk

Alle soorten opnamen kunnen worden ge-upload: wav, dss, mp3, wma, etc.. Zelfs video kan worden geupload en wordt automatisch omgezet in mp3.

Voor het gebruik in ziekenhuizen kan onze transcriptie probleemloos worden geplaatst in alle ziekenhuissystemen zoals bijvoorbeeld Patbrief (ook oudere versies), Mirador, Chipsoft en Ezis.

Transcriptie voor:

Onderzoeker:  

Snel, betrouwbaar en betaalbaar transcriberen van interview of groepsinterview

Arts:                

Dicteer (eventueel met onze app) en laat het dictaat uittypen en verwerken door uw secretariaat

Patiënt:           

De patiënt komt op consult bij de specialist en is na afloop een groot gedeelte van het gesprek vergeten omdat het moeilijk of emotioneel is. Het zou fantastisch zijn als de patiënt in begrijpelijk Nederlands een samenvatting kan inzien van dat gesprek.

Welke diensten en voor wie?